30.8.2017

Pekonikermakastike



Tämän kertainen blogipäivitys keskittyy puhtaasti ruokaan. 

Viimeisin uusi reseptikokeiluni on pekonikermakastike, jonka haluan jakaa toisillekin.
Pekoni ei ole kuulunut omiin kokkailuihin aiemmin, mutta tästä kastikkeesta tuli maukasta ja tätä voi mieluusti tehdä toistekin. Tein kastiketta vain puolet ohjeistetusta määrästä, jonka jaoin vielä neljään osaan, jolloin hiilareita tuli noin 1g/annos. Toinen aterian hiilihydraattigramma tuli kasvislisäkkeestä (kukkakaali/parsakaali). Annos jäi siten aika pieneksi, joten jatkossa täytyy lisätä joukkoon mm. keitettyä kananmunaa, jotta annoksesta tulee ruokaisampi ja poika pysyy tyytyväisenä.

Karppaajien sivuilta löytyy monia muitakin hyvältä vaikuttavia reseptejä, jotka menevät kokeiluun. Moni ohje kaipaa toki muokkausta, pojalle liian suurien hiilihydraattimäärien vuoksi. 

Toinen ruokavinkki koskee Herra Snellmania, jolle on tullut annettua kauppareissuilla kiitosta useamman kerran. Moni tuote on täysin hiilihydraatitonta tai todella vähähiilihydraattista. Luottoherkkuihin ovat tiensä löytäneet mm. murea keittokinkku, nakit ja savunmakuinen kalkkunafilee. Snellmanin tuotteet ovat siinäkin mielessä hyviä, että niitä löytyy ympäri Suomen. Monet aiemmat suosikit kun ovat melko lailla paikallisia, joita ei sitten muualta ole löytynytkään. 

Snellmanille siis pisteet hiilihydraatittomuudesta! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti