Kalaruoat ovat jääneet valitettavan vähälle. Pääasiassa on
tullut paistettua tai keitettyä seitiä. Lohi on viime aikoina ollut aika
hintavaa, joten se on kaikessa terveellisyydessään jäänyt useimmiten kaupan
hyllylle. Lähipiiristämme löytyy kalastajia, joten ketogeenisen dieetin aikana olemme saaneet nauttia
muutaman kerran voissa paistettua haukea.
Taaperomme ei ole aiemmin tykännyt tonnikalasta, mutta nyt se on alkanut maistua, mikä on osaltaan monipuolistanut kokkailuja. Olemme käyttäneet
tonnikalaa lähinnä munakkaissa, mutta tänään kokeilin uutta yhdistelmää, johon
tykästyin itsekin.
Jääkaapista löytyi avaamaton majoneesipurkki, joka on tullut
ostettua dieetin alussa.
Varmaan jotakin tiettyä reseptiä varten….? Muutoin
meillä ei ole majoneesia totuttu käyttämään.
Sotkin majoneesia pari reilua
ruokalusikallista (40g -> 0,5 g hh) öljyiseen tonnikalaan ja maustoin
tillillä. Lisukkeeksi keitin kukkakaalia. Taapero tykkäsi kovasti ja jälleen on
yksi maukas ja nopea ruokavaihtoehto plakkarissa (huomaan, että tämänkaltaiset nopeat vaihtoehdot vetävät nyt
puoleensa).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti