9.6.2017

Tuorejuustoilla nopeasti makua




Kulunut viikko on mennyt toipilaan paranteluun, eikä uusia kokkailukokeiluja ole tullut tehtyä. 

Täytyy kuitenkin vinkata tähän väliin tuorejuustoista, joihin meillä on tykästytty. Useimmissa tuorejuustoissa on 0 g hh, joten niitä on huoletonta lisäillä ruokiin antamaan makua ja vaihtelua. Itse olen käyttänyt juustoja enimmäkseen kasvissosekeitoissa, mutta juustoja voi käyttää myös nk. kastikkeina. Valmistajien välillä on jälleen eroja hiilihydraattien määrissä, joten näidenkin kanssa saa olla tarkkana.
 
Mukavaa viikonloppua kaikille! Ehkä ilmojen lämmettyä pääsee kokeilemaan pian vaihtoehtoja jäätelön syömiselle. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti